Izložba u Društvenom centru Rojc

U Društvenom centru Rojc povodom prezentacije projekta „Mali i veliki kreativci“ otvorena je likovna izložba koja je otvorena za javnost do 07.09.2020. godine. Na likovnoj izložbi predstavljeni su radovi nastali na radionicama sa osnovnim školama. Na radionicama su bile predstavljene razne tehnike- izrada slike vezom, vunom i čavlićima, izrada slika plastelinom te u tehnici monotipije. Izložene su i torbe, jastuci, vrećice lavande, ogrlice i narukvice, kao i skulptura mačke Batman, poznate maskote Društvenog centra Rojc. Skulptura mačke oblikovana je uz pomoć likovne terapeutkinje Margerite Rakić, a korisnici su sudjelovali i  u dekoraciji skulpture i izradi kućice za mačku koja je predstavljala Društveni centar Rojc.

Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a potporu i podršku u provedbi projekta pružili su Istarska županija, gradovi Pula i Vodnjan i općine Ližnjan, Medulin i Marčana, te Gradska knjižnica i čitaonica Pula.

Novosti

Kuglanje i boćanje

Udruga provodi sportsko-rekreativne aktivnosti u kuglanju i boćanju. Jedanput tjedno u Domu Mate Parlov po

Europski tjedan mobilnosti

U sklopu projekta “Socijalizacija i unapređenje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama”, koji financira Općina

Terapijsko ronjenje

Udruga u partnerstvu sa Dnevnim centrom za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula i u suradnji

Izložba u Rojcu

Završna prezentacija projekta “Srcem do sinergije ekologije i zdravlja” održana je u prostorijama Društvenog centra