Kuglanje i boćanje

Udruga provodi sportsko-rekreativne aktivnosti u kuglanju i boćanju.
Jedanput tjedno u Domu Mate Parlov po dva sata u dvorani za kuglanje i po sat vremena na terenima za boćanje u Domu Mate Parlov i Sportskom centru u Vinkuranu održavaju se treninzi pod vodstvom Sandra Išić i Valentine Grabovac za osobe s intelektualnim teškoćama laka i umjerena mentalna retardacija, te popratnim psihosocijalnim shizofenija, bipolarni poremećaj, psihoza i fizičkim teškoćama osobe s teškoćama u kretanju, cerebralna paraliza.
Provođenjem aktivnosti radi se na koncentraciji, preciznosti bacanja što utječe na uspješno podizanje motorička sposobnost kod korisnika.
Glavni cilj provedbe aktivnosti je podizanje kvalitete života i psihofizičkog stanja korisnika, te uspostavljanju interakcije korisnika sa širom društvenom zajednicom.
Aktivnosti podržavaju i sufinanciraju Istarska županija, grad Pula, Rovinj, Vodnjan, općina Barban, Bale, Fažana, Kršan, Medulin, Marčana, Motovun, Ližnjan, Pićan, Svetvinčenat, Sv. Lovreč i Tinjan, te donator HEP.

Novosti

Kuglanje i boćanje

Udruga provodi sportsko-rekreativne aktivnosti u kuglanju i boćanju. Jedanput tjedno u Domu Mate Parlov po

Europski tjedan mobilnosti

U sklopu projekta “Socijalizacija i unapređenje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama”, koji financira Općina

Terapijsko ronjenje

Udruga u partnerstvu sa Dnevnim centrom za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula i u suradnji

Izložba u Rojcu

Završna prezentacija projekta “Srcem do sinergije ekologije i zdravlja” održana je u prostorijama Društvenog centra