Likovne radionice sa učenicima OŠ Medulin i Loborika

Udruga je provela likovno-kreativnu radionicu sa partnerima po projektu „Mali i veliki kreativci“, koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Partneri na projektu su Osnovna škola Vodnjan, Marčana i Područni odjel Loborika, Dr. Mate Demarina Medulin i Područni odjel Ližnjan i Šišan, te Medicinska škola Pula.

Zbog izvanrednih okolnosti nastalih pandemijom COVID-19 organizirane su izvannastavne aktivnosti odnosno likovno-kreativna radionica za Osnovnu školu Dr. Mate Demarina Medulin i Osnovnu školu Marčana Područni odjel Loborika.

Učenici Produženog boravka od 1. do 3. razreda OŠ Dr. Mate Demarina  Medulin odradili su likovnu radionicu na temu „Ribe u moru“. Udruga je učenike obradovala prigodnim slatkim paketima, majicama i knjigom „More“.

Učenici OŠ Marčana Područni odjel Loborika 4. razred odradili su likovnu radionicu na temu „Ptice Hrvatske“. Po završetku radionice  učenici su se družili uz pizzu i prigodne poklon pakete.

Završna izložba likovnih radova biti će izložena od 24. do 30.08.2020. godine u prostorijama Dnevnog boravka u Društvenom centru Rojc.

Udruga se zahvaljuje ravnateljici Emanueli Pinzan Chiavalon i Nensi Kaluđerović i učiteljici Dejani Lončarević, Roberti Maras Paćalat, Romini Cukon, te Općini Medulin i Marčani na dugogodišnjoj suradnji i podršci.

Projektne aktivnosti podržao je i Grad Pula i Vodnjan.

 

Novosti

Dan planeta Zemlje

Na današnji 22. travnja svake godine obilježavamo Dan planeta Zemlje. To je prilika je da